algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

El Ministeri de Transports evita parlar de «privatització» de la torre de control de l'aeroport de Palma

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha descartat una «privatització» de la torre de control de l'Aeroport de Palma, sinó que es continuarà amb un «procés de liberalització» dels serveis d'aeròdrom d'algunes torres de control de l'Estat. Sense especificar sobre el contingut d'aquesta liberalització ni definir com es diferencia aquest procés de la posada en mans privades d'infraestructures de seguretat essencials, ha intentat respondre així a les crítiques i mostres de preocupació de diversos agents, com per exemple del govern balear.

Preguntada aquest divendres en roda de premsa durant un acte a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha respost que el que estan fent és continuar «amb aquest procés que el que pretén és obtenir una millor eficiència». «No és una privatització, és una liberalització», ha afirmat, i ha insistit que es tracta de la prestació de serveis a través d'altres operadors que poden redundar en una millor eficàcia i eficiència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Se pot posar en mans dels tribunals, fa dervers d'un any
Estan venent el nostro aeroport a bocins. I l'esquarteren i el posen a la venta, per no transferir la seva gestió a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Me voleu explicar com és, que si no volen transferir ells aeroports a les autonomies, perque la Constitució Espanyola diu que aquestes infraestructures han de ser estatals, ténen la poca vergonya i la indecència de posar- ho en mans d'empreses privades?
I aquesta operació, a més d'inconstitucional és una imprudència temerària. que pot costar moltes vides humanes. Perque ja hem vist com treballen, totes aquestes empreses que se dediquen a fer treballs que son de caràcter públic, que fan la feina molt malament, costen com deu vegades el mateix servei quan és públic, no ténen un mínim de serietat ni de responsabilitat en les seves accions, i la seva finalitat no és donar un servei, sinó tenir el màxim de beneficis.
Jo crec que aquesta mangarrufa s'hauria de posar en mans dels tribunals, perque és altament delictiu i no podem passar per alt aquest robatori a gran escala que com he dit abans podria causar moltes tragèdies
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente