nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Presenten una campanya perquè els patinets i les bicicletes no circulin per les voreres de Palma

Un grup de ciutadans, amb el suport d'ARCA, ha presentat aquest dilluns una campanya perquè els patinets i les bicicletes no circulin per les voreres i altres espais per a vianants a Palma.

Així ho han anunciat en una roda de premsa celebrada a la plaça d'Espanya de Palma, on han assenyalat que s'organitzaran accions reivindicatives, tant als carrers, com a les xarxes socials, i que a més duran a terme reunions amb l'Ajuntament de Palma i altres administracions públiques per a demanar canvis a la normativa per a «protegir els vianants».

«Defensam el dret de caminar amb seguretat ciutadana davant l'auge de l'ús de patinets i bicicletes, que envaeixen les voreres amb incivisme i una absència de control municipal», han criticat des d'ARCA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
´Vaig patí un atropellament amb un patinet quan anava per la voravia i vaig haver d´acabar anant al metge. No basta la feina qe tenen els sanitaris que també han
d´atendre agressions que es podrien evitar?
Mai em pot caure bé la Sra. Calvo, perquè gràcies a ella tenim el que tenim. Vaja quina psicòloga més eficient!
Valoració:1menosmas
Per Perill, fa dervers d'un any
@ Motorista. I també circulen per la zona dels vehicles amb motor, sense respectar els semàfors, ni aturar- se quan passen els peatons, ni tan dols reduir la velocitat. qualque dia atropellaràn a qualcú amb mobilitat reduïda, si és que no ho han fet ja.
Hi ha molts d'irresponsables que no haurien de poder conduir això.
Valoració:8menosmas
Per Motorista, fa dervers d'un any
És vergonyós veure com els patinets circulen a tota canya per damunt les voreres impunement, inclús per carrers que disposen de carril bici, com és el cas del carrer Uruguai, on hi ha un d'anada i un de tornada.
Tant complicat és controlar-los?
Si jo com a motorista surt a circular sense casc, en cinc minuts m'ha caigut una multa!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente