nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Son Ferriol continua exigint un institut públic

206671

Avui fa un any de la manifestació en reclamació d'un institut d'educació secundària públic a la barriada de Son Ferriol de Palma. L'acte concentrà llavors més de 200 persones, una manifestació sense precedents al barri, i es desenvolupà pels carrers de Son Ferriol amb la complicitat del veïnat.

Un any després, la plataforma convocant de la protesta segueix reclamant la construcció de l'institut, que creuen indispensable pel benestar del veïnat del barri. Davant la mancança d'un institut públic, els infants del barri en acabar l'educació primària s'han de desplaçar al centre de Palma o a Marratxí per a poder cursar, com a mínim, els quatre cursos d'ESO. Això suposa, segons creuen, un greuge afegit pels veïns d'un barri ja prou castigat per la manca d'infrastrctures bàsiques.

La plataforma On és l'IES promès? reclama que durant les tres darreres dècades els successius governs autonòmics, cadascun de diferent signe polític, han incomplert sistemàticament el compromís assumit amb el barri. Si durant els anys noranta, indiquen, les necessitats ja eren evidents, consideren que ho són encara més actualment amb el triple de població que llavors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.