algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
19°

PalmaActiva posa en marxa la segona edició de l'escape room 'Missió Ocupació' destinat a joves que cerquen feina

PalmaActiva ha posat en marxa la segona edició de l'escape room d'orientació laboral 'Missió Ocupació'. En aquesta activitat es treballen aspectes claus de la recerca de feina. L'activitat s'adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d'adults.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha destacat que amb aquest joc l'alumnat treballa en equip i de manera col·laborativa resolent un enigma. «És una manera de passar una estona divertida jugant mentre s'aprenen competències claus per trobar feina", ha assegurat.

De moment, enguany ja s'han apuntat 20 grups de 10 centres i la inscripció està oberta des del web de PalmaActiva.

Aquest joc d'acció es desenvolupa en un entorn real: els grups d'estudiants fan front al repte de descobrir pistes i resoldre una sèrie de puzles per aconseguir encertar un misteri i trobar la manera de sortir d'un espai en un temps limitat.

L'objectiu general de l'escape room de PalmaActiva és treballar la informació rellevant del procés de recerca de feina i les competències professionals clau. Això es fa mitjançant el joc lúdic per motivar les persones participants i millorar l'assoliment dels coneixements.

L'any passat, a la primera edició de l'escape room, van participar prop de 300 alumnes (18 grups de 13 centres).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.