nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'asfaltat dels carrers Ramon Llull, Temple i Antoni Planas i Franch provocarà canvis en la circulació pel centre de Palma

L'asfaltat dels carrers Ramon Llull, Temple i Antoni Planas i Franch començarà dimarts, 19 d'abril, aprofitant els dies de vacances escolars i suposaran desviaments puntuals de trànsit durant la setmana vinent.

Segons ha informat l'Ajuntament Palma, dimarts que ve, 19 d'abril, s'iniciaran les tasques d'asfaltat dels carrers Ramon Llull, Temple i Planas i Franch.

Per a minimitzar les molèsties s'ha planificat l'asfaltat d'aquests carrers aprofitant les vacances escolars de la setmana que ve.

Les obres d'asfaltat s'executaran en dues fases. Així, la primera, que començarà dia 19 d'abril a primera hora, consistirà a asfaltar el carrer Ramon Llull, la qual cosa suposarà tallar el trànsit aquest carrer i habilitar un itinerari alternatiu d'accés per a vehicles en la plaça de Sant Francesc i en la plaça de Santa Eulàlia pel carrer del Convent de Sant Francesc. Per a permetre aquest itinerari es baixaran els pilons que estan situats en la plaça del carrer de Sant Francesc.

La segona, que s'iniciarà el 19 d'abril horabaixa i, previsiblement, s'allargarà fins al dijous 21, consistirà en l'asfaltat del carrer Temple i del carrer Antoni Planas i Franch. L'accés en aquests dos carrers romandrà tancat mentre s'executin les tasques d'asfaltat i s'habilitarà un itinerari alternatiu per la plaça de Porta d'és Camp i el carrer de Santa Fe. Mentre aquests carrers estiguin tancats es permetrà l'encreuament des del carrer Sol i cap al carrer Socors.

Aquestes tasques formen part de les obres de l'eix per a vianants que ha permès guanyar 1.000 metres quadrats de voreres i fer accessible aquest itinerari per a accedir a peu al centre de Palma i que té un pressupost de 350.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.