algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Actuacions d’art urbà per a embellir els barris de Palma

La tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, juntament amb l’artista d’art urbà Alfredo Durban i el de Districte Llevant, Daniel Oliveira, han presentat a Pere Garau el conjunt d’intervencions als barris amb les quals es vol contribuir a embellir espais que en moltes ocasions són objecte de pintades vandàliques recurrents.

Aquestes intervencions d’art urbà als barris de Palma, que es faran de la mà de l’artista Alfredo Durban i en col·laboració amb Endesa, s’ha iniciat durant aquest cap de setmana amb intervencions a Pere Garau (c/Metge Josep Darder, 33) i al barri de Son Gibert i durant els propers dies arribaran a deu punts més dels carrers de Pere Garau.

Pastor ha explicat que aquestes intervencions que comencen aquesta setmana volen complementar el pla d’acció de neteja de les pintades vandàliques i contribuir a lluitar contra l’incivisme. «Invertim molts recursos fent net pintades vandàliques a les murada, a bancs, papereres i murs situats als parcs i barris de Palma. Volem combatre aquesta problemàtica des d’una altra perspectiva i per això juntament amb artistes urbans de renom farem actuacions a espais que moltes vegades acaben vandalitzats i degradats que ara s’embelliran com hem fet a l’amfiteatre del parc de la Riera», ha dit la regidora, qui ha explicat que a més les intervencions tendran com a temàtica de la sostenibilitat, el reciclatge i la Palma verda i s’estendran a altres barriades.

La regidora ha explicat que amb aquestes accions l’Ajuntament vol mostrar el suport als professionals i que serveixin de mostra per als més joves. «Volem que vegin fins on poden arribar si entren a la legalitat i oferir-los espais», ha explicat i ha avançat que l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat habilitarà espais als parcs de la Riera i parc wifi com a murals efímers d’art urbà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.