algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

ARCA sol·licita a Cort «humilitat i rectificació» i que «es deixin ajudar» en matèria de mobilitat

L’Associació per la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha assistit aquest dimecres a la taula de mobilitat per manifestar la seva preocupació i desacord amb la manera de prendre decisions de l’Ajuntament de Palma en matèria de mobilitat.

ARCA assegura que no es pot presentar un pla de Palma Camina sense haver donat la oportunitat prèvia a opinar i participar. A més, afirma que, d’aquesta manera, «un Pla que té principis positius, es transforma en un pla dolent, per manca de diàleg i voluntat d’escoltar».

L’associació es preocupa perquè el malestar de la gent que viu a Palma i dels comerços petits derivi en el seu abandonament de la ciutat i la seva substitució per agents gentrificadors.

ARCA també ha parlat dels casos concrets de la Plaça Quadrado i Nuredduna.

Segons l’Associació, la peatonalització de Plaça Quadrado corre el risc de «transformar un espai arquitectònicament conservat i estimat per la ciutadania en un lloc despersonalitzat de terrasses de bars amb les molèsties que això implica». A més recoorda que els cotxes que circulaven per la plaça de Quadrado, tan sols eren els de persones amb dret a fer-ho perquè era zona ACIRE. «Per tant no és significatiu el benefici ambiental» ha argumentat.

«Està molt bé, posar dificultats als cotxes, però les conseqüències s’han de preveure, consensuar les solucions i els resultats han de ser beneficiosos pel conjunt de la ciutadania i els seus habitants» ha afegit.

Pel que fa a Nuredduna, ARCA creu que l’Ajuntament ha actuat d’esquenes a les organitzacions i que «aquesta no és la dinàmica d’una ciutat sana, viva i socialment compromesa».

L’associació demana «humilitat i rectificació» i sol·liciten a Cort que «es deixin ajudar» i que atenguin a la ciutadania organitzada.

«Creim que és necessari una mica d’humilitat per part del consistori per reconèixer que la participació ciutadana és una altra cosa i no el que s’ha fet amb Nuredduna, Plaça Mercat, Plaça Quadrado y les primeres fases del Palma Camina», ha remarcat ARCA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prepotència i presumir del que no se és., fa mes de 2 anys

Que Cort se deixi ajudar per aquesta colla de feixistes analfabets que s'han ficat dins ARCA?
Els que necessiten humilitat i deixar-se ajudar per gent que sap son els de CARCA, no els tècnics de l'ajuntament de Palma.

Valoració:6menosmas
Per Quina poca vergonya!, fa mes de 2 anys

ARCA recomanant humil.litat als altres?"S'ase va dir orellut a n'es porc. I ell en tenia set canes", diu un vell refrany mallorquí.
Perdó hauria de demanar ARCA als ciutadans, per la quantitat d'obres d'art, que s'han tudat a Palma per mor d'ells, mentres que caramullots de pedres i composiciobs lletges, que s'haurien de llevar d'enmig per antiestètiques i per representar governs i idees poc recomanables, ocupen un lloc privilegiat.
Fins quan haurem d'aguantar les humil.liacions d'aquests fatxes indocumentats, que s'han filtrat díns d'aquesta organització sense tenir la més remota idea, trepijant a la gent que si que sap i feia una bona feina, i s'han fet els amos del patrimoni històric de Palma i de gran part de pobles de Mallorca? Perquè ningú té el bon gust de posar-los al seu lloc? Perquè s'els escolta tant i s'els dónem subvencions?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente