nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

PalmaActiva llança una campanya de 25.000 vals de compra

PalmaActiva posa en marxa una campanya de 25.000 vals, que estaran disponibles el mes de novembre. L'Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, obre aquesta convocatòria de dinamització comercial, que té un pressupost de 500.000 euros. Els establiments comercials que s'hi vulguin adherir, poden fer-ho entre l'11 i el 31 d'octubre a la pàgina web de PalmaActiva.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, anima els comerciants a sumar-se a la campanya per a donar suport al teixit comercial, de Palma. «És una iniciativa beneficiosa tant per a les persones, que obtindran un estalvi significatiu, com per als comerços, que veuran com es reactiva el consum», ha remarcat. Romero explica que es poden adherir a la campanya tots els comerços del municipi, incloent establiments dels mercats municipals, dels mercats municipals no permanents i galeries comercials.

Els vals que es posaran en marxa des de l'Ajuntament i PalmaActiva tendran un valor de 20 euros i per a poder-los emprar, s'ha de fer una compra mínima de 35 euros. El ciutadà, resident o visitant, major d'edat, es podrà descarregar fins a un màxim de 6 vals d'un valor de 20 euros per a bescanviar als comerços adherits. Cada val serveix per a una compra mínima de 35 euros.

Es poden emprar tants de vals com es vulgui per a una mateixa compra sempre respectant la regla d'un val per compra mínima de 35 € (així 2 vals per compra mínima de 70 €, 3 vals per 105 €, etc.)

Els vals, una vegada adquirits al web, tenen una validesa màxima de 10 dies. En el moment de la compra, s'han de presentar els vals a l'establiment comercial perquè el comerç els pugui validar en el moment de pagar la compra. Prèviament, l'establiment comercial s'haurà adherit a la campanya mitjançant una plataforma específica. La campanya estarà vigent fins a l'exhauriment dels vals i com a màxim fins al dia 30 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Molt bé per l'Ajuntament de Palma. Una iniciativa molt millor que la distribució d'aliments sense to, ni so. La gent així comprarà el que realment necessita, no es tudarà res i la economia local es dinamitzarà.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente