cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Detengudes a Palma 17 persones per captar menors per a prostituir-les

188447

La Policia espanyola ha detengut un total de 17 persones a Palma, tres de les quals són menors d'edat, com a presumptes autores d'un delicte de corrupció de menors després que, presumptament, captessin menors per a prostituir-les.

Segons ha explicat la Policia aquest dijous en nota de premsa, els fets varen passar entre 2018 i 2019 i l'operació s'ha dut a terme en dues fases.

La primera va acabar amb la detenció, el passat mes d'agost, de tres joves, menors d'edat, que presumptament es dedicaven a captar-ne d'altres perquè exercissin la prostitució.

En la segona fase, que va culminar aquest dimecres, es va procedir a la detenció de 14 persones, deu homes i quatre dones d'entre 21 i 65 anys, les quals, majoritàriament, contactaven a través de pàgines web amb les menors per a mantenir relacions sexuals a canvi de doblers.

Així mateix, s'ha pres declaració a sis homes, que estan sent investigats pel mateix delicte. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ho entenc, fa mes de 2 anys

No entec el comentari que vol donar significació política a la notícia, a no ser que les detencions estiguin relacionades amb les nines que estaven acollides als centre de protecció de menors sota responsabilitat del les intitucions del govern de pogrés que es varen poder escapar per descuit precisament dels responsables de la seva custòdia. .

Valoració:-3menosmas
Per I ara què més s'inventaran?, fa mes de 2 anys

I ara que més diran els calumniadors de VOX i també del PP, que anaven escampant que els culpables eren els del Govern, els quals havien tancat el cas sense investigar-lo?
Llògicament els polítics no estan per encalçar delinquents ni estudiar els delictes i per aquest motiu, ho han traslladaat a la Policia que ho ha esbrinat fins arribar a aquest resultat.
I així com en altres casos, com per exemple quan se tracta de delictes comesos per la ultra dreta, m'ha parescut que hi havia poc interés en agafar als culpables, en aquest cas han fet una bona feina.
A veure si els que acusen en fals ide manera tan innoble als seus adversaris, també se posen a treballar pel benestar del poble, deixant de tirar fems damunt dels partits i persones rivals seus.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente