algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Pimeco demana «seny» a l'Ajuntament de Palma a l'hora de planificar obres al centre de la ciutat

187543

Pimeco celebra que 7 anys després de tancar un tram del carrer Miquel Costa i Llobera al trànsit, l’Ajuntament de Palma hagi anunciat que invertirà 240.800 euros en embellir-lo amb arbres i faroles. Aquest tram de carrer, entre la via Gilabert de Centelles i l’avinguda Alexandre Rosselló, ha estat tancat sense dur-hi a terme cap acció per fer-lo atractiu al passeig dels vianants durant gairebé una dècada.

«Ja era hora que s’executés el projecte», manté el president de Pimeco, Toni Fuster, qui assegura que «aquesta manca de planificació a l’hora de tancar carrers i fer-hi les obres d’embelliment fa un mal mortal als petits comerços de les zones que es tanquen al trànsit i que no poden sobreviure a anys i anys de baixes vendes per obres».

Des de la Patronal del Petit i Mitjà Comerç demanen al consistori que tengui «seny» i no allargui les obres fins a la campanya de Nadal. «Esperam que l’Ajuntament pensi en el petits comerciants i no es carregui amb les obres la campanya de vendes de Nadal com ha fet en el cas del carrer Nuredduna, on ha planificat obres sense tenir en compte que els comerciants perdran, degut a les obres, moltes vendes», assegura Fuster.

Pimeco critica la «indiferència» amb què l’Ajuntament de Palma tracta els petits comerciants planificant obres que són molt perjudicials per a ells i sense escoltar-los i tenir-los en compte a l’hora de determinar les dates i els terminis de les obres.

D’altra banda, la Patronal també lamenta el tancament de la botiga Disney al carrer Sant Miquel de Palma degut, com apunten diversos mitjans de comunicació, que la multinacional vol potenciar la venda en línia en lloc de les botigues físiques. «Com ja vàrem posar damunt la taula amb el curtmetratge 'Tu Tens la clau', els comerços desapareixeran de les nostres ciutats si entre tots no prenem consciència que si ho compram tot per Internet, el comerç morirà», sentencia Fuster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.