algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Cort aposta per la diversificació econòmica a través del Districte d’Innovació del Nou Llevant

El batle de Palma, José Hila, i la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digna i Sostenibilitat, Neus Truyol, han explicat aquest dimecres a la resta de portaveus municipals els detalls del Districte d’Innovació del Nou Llevant.

L’objectiu és sumar adeptes al projecte després que es formalitzés el compromís de les principals institucions de les Balears per posar-ho en marxa. «Per convertir el Nou Llevant en un nou pol econòmic de Palma hem de comptar amb el compromís i la participació de tots», ha afirmat Truyol.

La regidora ha defensat que «el Nou Llevant representa un espai d’oportunitat per impulsar la diversificació econòmica, després que la crisi provocada per la pandèmia hagi evidenciat la necessitat de superar una economia basada en el monocultiu turístic».

«La iniciativa és liderada pel sector públic amb una aportació imprescindible de la investigació i coneixement, que aporta la UIB, i amb la generació de sinèrgies per la transferència de coneixement cap a les empreses i que reverteixi positivament a les barriades, donant resposta a un model de ciutat integrada, compacta i complexa», ha assenyalat.

Truyol ha recordat els eixos bàsics del projecte, entre els quals destaquen la transició ecològica i digital, i apostar per l’economia de la digitalització, que «permetrà la creació d’una plataforma de diversificació econòmica real, basada en el coneixement i la investigació, les noves economies verses i ‘aprofitament del potencial de les industries culturals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.