cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

La Policia de Palma es compromet a investigar les denúncies pel mal estat dels cavalls de les galeres

El partit ecoanimalista, Progreso en Verde va denunciar fa uns dies el mal estat d'alguns dels cavalls de les galeres que ofereixen servei a Palma. La Policia de Barri va recollir la denúncia i la va traslladar a la Policia Muntada perquè dugui a terme la investigació pertinent.

«Els cavalls que s'utilitzen per al transport de galeres no estan en les condicions de salut necessàries per a ser explotats als carrers. Basta una simple ullada als cavalls per a veure que no estan bé. Agraïm a la Policia de Barri que hagi fet un informe i hagi traslladat la investigació a la Policia Muntada. Aquests cavalls no poden estar ni un dia més al carrer», ha assegurat Guillermo Amengual, president de Progreso en Verde.

Amengual exigeix de manera urgent a l’Ajuntament de Palma un canvi en el decret que impedeix circular les galeres quan hi ha avisos per altes temperatures, la tramitació de la nova ordenança, la retirada dels cascavells als cavalls i adequar les parades de les galeres per a protegir els animals del sol.

Igualment, Amengual exigeix els partits de l'equip de govern de Cort, PSOE, MÉS i Podem, que compleixin els acords i promeses i acabin amb l'explotació dels cavalls, com van prometre en campanya electoral.

Progreso en Verde assegura que utilitzarà tots els mecanismes al seu abast per a acabar amb l'explotació dels cavalls i durà els responsables en la Barra perquè n'assumeixin les conseqüències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 3 anys

Idò que vagin alerta amb els explotadors de cavalls, que ja sabem qui són, i no els passi als agents com als de Cala Rajada!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente