algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Un total de cinc biblioteques de Palma organitzen la setena edició del Concurs Juvenil de Microrelats

Imatge del cartell d'aquesta setena edició del concurs. | Ajuntament de Palma

Un total de cinc biblioteques de Palma (Biblioteques de Son Cladera, Son Ximelis, Son Sardina, Son Gotleu i Coll d'en Rabassa) han estat les encarregades d'organitzar la setena edició del Concurs Juvenil de Microrelats.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte, en aquesta edició del concurs la proposta temàtica se situa en el futur, ja que els textos han de transcórrer a la Mallorca de l'any 3.000.

Els joves de 12 a 18 anys podran fer arribar els seus relats a una de les cinc biblioteques organitzadores. El termini és del 19 al 24 d'abril. Els relats es poden escriure en català o en castellà i la seva extensió ha de ser entre 300 i 400 paraules. Hi ha dues categories segons l'edat, de 12 a 14 anys i de 15 a 18. Aquest 2021 el premi de cada categoria serà una tauleta tàctil i el segon un xec per a llibres.

Com a novetat, dilluns 12 d'abril a les 18.00 hores, s'ha organitzat una xerrada en xarxa amb els escriptors Sebastià Portell i Laura Gost. Tots dos acostaran les seves experiències als més joves, que podran conèixer de primera mà com van començar a ser escriptors, com va ser el procés de trobar un editor, etcètera.

En les anteriors edicions han participat d'aquest concurs de relats més de 350 joves. També han col·laborat nombrosos centres educatius de Palma, com per exemple l'IES Son Rullán, CC CIDE, CC Sant Josep Obrer, CC Sant Antoni Abad, IES Madina Mayurca, IES Francesc de Borja Moll, CEIP Pere Rosselló i Oliver, IES Josep Sureda i Blanes, IES Antoni Maura, CEIP Es Molinar, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vull saber, fa mes de 3 anys

Aquestes són les cinc biblioteques municipals en mans d'una empresa privades, a diferència de la resta que són gestionades directament per l'Ajuntament de Palma.
Les cinc biblioteques municipals que aquest Ajuntament de Palma progressista, encara avui, pemet que una empresa privada guany diners a expenses dels ciutadans!
Prou d'externalització dels serveis públics!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente