algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Palma celebra al Bosc de Bellver la primera jornada de l'activitat 'Basuralesa'

La jornada ha comptat amb la participació d'uns 30 veïns de la zona de Bellver i el districte Ponent. | Ajuntament de Palma

L'Ajuntament de Palma ha realitzat aquest dissabte al Bosc de Bellver la primera jornada de conscienciació ambiental i preservació d'espais naturals 'Basuralesa' que ha comptat amb l'assistència d'unes 30 persones.

Segons ha informat Cort, aquest acte, al qual ha assistit la regidora d'infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el coordinador de Districte Ponent, Manuel Fernández, ha consistit en una xerrada informativa sobre les tasques de preservació ambiental i manteniment que es fan en el Bosc de Bellver i, posteriorment, un taller de recollida de deixalles i residus als voltants del Bosc.

La jornada ha comptat amb la participació d'uns 30 veïns de la zona de Bellver i el districte Ponent i s'ha efectuat en dos torns amb l'objectiu d'evitar concentracions, un a partir de les 09.00 hores i l'altre a partir de les 10.30 hores.

L'objectiu d'aquesta jornada, que també es realitzarà en la zona d'Es Carnatge el dissabte 17 d'abril, és desenvolupar una consciència sostenible i millorar la preservació dels espais naturals.

'Basuralesa' forma part de les activitats d'educació ambiental dirigides a infants i veïns de Palma que està realitzant durant aquests mesos l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat i que tenen per objectiu contribuir a la preservació de biodiversitat urbana i espais naturals mitjançant activitats lúdiques dirigides a escoles, associacions i a la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa mes de 3 anys

Colonos....Colonitzadors..

Valoració:-1menosmas
Per Farts de que ens imposin el Castellà, fa mes de 3 anys

I perque "basura"i no fems? Som a Mallorca i "Femstura" sería més adequat que no aquesta imposició castellufoñorda, que ens ha duit una gent vinguda de fora, que a noltros no ens fa ni punyetera falta i que han vingut només pel seu propi interés..
I és que aquesta Angèlica Pastor és la viva imatge de les foresteres rebeques i males d'emprende.



Valoració:3menosmas
Per Pitàgores, fa mes de 3 anys

Ho lament, però ja fa temps vaig decidir de no participar en activitats institucionals que marginin la meva llengua. Si ignoren la meva llengua m'ignoren a mi, i jo ignor les activitats institucionals que em proposen. És senzill.

Valoració:4menosmas
Per Manel, fa mes de 3 anys

Hi he anat i m'ha escandalitzat el fet de que tota l'activitat ha estat només en castellà. Però no m'ha sorprès, ja que l'Ajuntament de Palma usa el castellà com a llengua pròpia i el català, com l'anglès, només quan se li demana. I no passa res: de què serveix Més per Palma-Estimam Palma?

Valoració:6menosmas
Per Marc, fa mes de 3 anys

Ja hi som amb el castellorquí! Patètic.

Valoració:4menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Fems, vandalisme, moixos assilvestrats, etc, i Eulen (concesionari de manteniment) fa la resta amb els seus vehicles dièsel que contaminen l'aire i fan malbé camins i voreres amb les rodes i mantenen ben poc. Deixadesa absoluta per part dels politics i responsables de la seva conservació i dels ciutadans que l'embruten. Fa falta més dedicació per evitar la seva degradació que ja és ben evident. L'entrada del carrer Polvori fa vergonya.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente