cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Aturen dos desnonaments a Palma: un dels quals d'una padrina amb cinc néts

Les plataformes Afectats per les Hipoteques de Mallorca i STOP Desnonaments han informat que dos desnonaments prevists per a aquest dimarts a Palma han estat paralitzats, un d'ells a una padrina amb cinc néts a Son Gotleu.

Segons han explicat aquest dimarts totes dues plataformes, un d'ells, el de l'àvia que viu a Son Gotleu, havia estat paralitzat pel Jutjat aquest dilluns, però hores més tard es va reactivar. Des de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de Mallorca (PAH) han considerat que aquest canvi de decisió va deixar «sense marge a una possible rèplica o recurs judicial».

Davant això, la PAH va contactar amb l'Oficina antidesnonaments de l'Ajuntament de Palma perquè intercedís davant la situació de vulnerabilitat de la dona, que viu amb els seus cinc néts i l'entrada d'ingressos dels quals no superen els 600 euros.

Com a resposta, l'Ajuntament, segons ha confirmat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha contactat, a través de l'Oficina antidesnonaments, amb els jutjats per a ajornar el llançament degut a la «vulnerabilitat» del cas.

«La casa era d'un gran tenidor i els jutjats han tingut uns certs reticències o dubtes sobre si havien de parar-lo. A primera hora s'ha contactat amb ells, ho han entès i s'ha aturat», ha dit Truyol, qui ha agraït «el treball d'urgència i contenció» de l'Oficina antidesnonaments.

D'altra banda, aquest dimarts també s'ha paralitzat un llançament previst al carrer Maestro Perosi, de Palma, contra un home de 53 anys d'edat i una minusvalidesa reconeguda del 82%, la seva dona i el seu fill. Tots sense ingressos des de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.