algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma suspèn les activitats del Diumenge de l’Àngel

181099

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha comunicat oficialment a l’Ajuntament de Palma la suspensió definitiva de totes les activitats presencials previstes amb motiu del Diumenge de l’Àngel, que enguany s'havia de celebrar el diumenge 11 d’abril.

Per segon any consecutiu, circumstància que mai abans havia succeït, degut a les restriccions ocasionades per la pandèmia es veuen obligats a suspendre tots els actes d'una de les festes de caire popular, cultural i participatiu més important de Palma. Celebració que la Federació fa des de fa quaranta anys en un dels espais més emblemàtics de Palma com és el Castell de Bellver i a la qual acudeixen cada any més de deu mil persones, mantenint i conservant una de les nostres tradicions més arrelades 'El Pa en Caritat', menjant en comunitat les darreres panades, crespells i rubiols.

Després de la suspensió de l’any passat motivada per la mateixa causa, «enguany en teníem moltes de ganes però nosaltres com sempre hem demostrat que primer són les persones, i una vegada més primer hem volgut posar en valor la seva salut i la seva seguretat, i després tota la resta», han explicat.

Des de la Federació demanen a 'l’Ángel Custodi', antic patró de la nostra ciutat, «ens alliberi de tots els mals derivats de la pandèmia i permeti a totes les veïnes i veïns de Palma celebrar en la intimitat i de manera restrictiva el millor 'Pa en Caritat' possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.