nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Fan neta la placa d'Emili Darder que va ser atacada per feixistes

Un equip d'Emaya ha netejat aquest divendres la placa i la base de l'escultura d'Emili Darder, situada a la plaça de la Porta del Camp, que havia estat objecte d'un atac feixista.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, l'àrea de Cultura començarà aquest pròxim dilluns a les 11.00 hores la neteja del bust. Més tard, es procedirà a restaurar l'escultura d'Aurora Picornell.

El bust de l'exbatle republicà Emili Darder a Palma va aparèixer aquest dimecres amb pintades, un acte que va ser condemnat pel batle José Hila; el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa, fa mes de 3 anys

També qualcú podria acolorir l´odiada Feixina.

Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Ell bé que va fer Emili Darder, no el podran tacar. I perdura en en el nostre record. Quina impotència els feixistes!

Valoració:0menosmas
Per Ciutadà oiat, fa mes de 3 anys

Fan net les pintades oioses des ultres, però mai s'ha sabut que en hagin detingut a cap d'ells, pels seus actes vandàlics i delictius.
Mentres que pel simple fet de penjar una estelada de roba, que no fa mal al mobiliari urbà ni insulta a ningú, son capaços d'obrir investigacions pròpies de delictes majors, pel que fan els feixistes, ni tan sols quan ataquen a les persones, se dignen a mourer se.
Se deven creure que els seus sous només surten dels impostos dels fatxes, perque no té cap altre explicació..

Valoració:0menosmas
Per Pompeu, fa mes de 3 anys

És de molt valents embrutar amb pintura una escultura, probablement quan era de nit i per la plaça no hi passava ningú. Tanmateix, per molt que embrutin l'escultura no podran esborrar el record del bon alcalde republicà Darder.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente