cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Demanen que s'investiguin les pintades contra Aurora Picornell i Emili Darder

L'associació ARCA ha condemnat aquest dimecres els atacs «vandàlics» contra els busts d'Aurora Picornell i Emili Darder. Igualment, han demanat que s'investiguin els fets, es netegi i es dignifiquin «immediatament».

«L'extremisme ideològic no aporta res a la convivència harmònica i respectuosa a la societat. Els símbols històrics, com ja són Emili Darder i Aurora Picornell, s'han d'honorar i respectar. Igual que Ramón Llull, Maura o Fray Juníper Serra, per citar alguns dels personatges representats amb escultures a ciutat i qualque vegada malmenats», han assenyalat. Finalment, han apuntat que l'Ajuntament, «a més de denunciar, ha d'actuar vigilant, investigant i restituint».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per S'en riuen de tots noltros, fa mes de 3 anys

Pots pensar, que ho facin! Mentres que pel fet de penjar una simple estelada ala via pública sense fer cap mal al patrimoni, son capaços d'invertir temps i recursos investigant fins donar amb el que ho ha fet, per destrossar el patrimoni público privat i deshonrar a les víctimes del franquisme i del feixisme, mai s'ha sabut que haguéssin mogut un dit.
Mirau per exemple que passa al local d'Arran, que esta a menys de cent metres de la P N. I que mai han trobat als autors dels múltipled atacs i que per cert, després de que haguéssin fet net la darrera embestida, els han tornat a atacar.
Jo crec, que aquests funcionaris se deven pensar que només els paguen les nòmines els fatxes

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente