nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Els Pets tornen als escenaris per a reprendre la gira suspesa per la Covid-19

Els Pets tornen als escenaris aquesta primavera, després d'haver ajornat gran part dels concerts que tenien prevists per la gira del 2020. El primer concert que faran serà el pròxim 16 d'abril al Camp de Mart de Tarragona.

De fet, l'any passat el grup constantinenc complia els 35 anys de carrera i havia preparat la Gira 20/20, que comprenia 20 concerts que repassaven els seus 20 grans èxits, del més nou al més antic. La irrupció de la pandèmia generada per la Covid-19, va obligar-los a ajornar l'inici de la gira, readaptant-se a les noves mesures de seguretat, i els va suspendre o ajornar la gran majoria de concerts que tenien previstos.

El gran gruix de concerts es varen poder prorrogar i es reprendran a partir del pròxim mes d'abril, quan reprendran la gira, rebatejada Gira 20/21. El primer concert serà a casa, al Camp de Mart de Tarragona el pròxim 16 d'abril, un concert que s'havia de celebrar el passat mes de novembre, però la implementació de noves mesures per fer front al coronavirus va obligar a ajornar-lo. Ara bé, les entrades per a aquest concert ja es van exhaurir en menys de dos dies quan es van posar a la venda a la tardor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.