algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Reparteixen cartells entre els comerços de Pere Garau en defensa d'un eix cívic «a mida de les necessitats reals»

179673

La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i Ass Comerciants mercat Pere Garau, ha dissenyat uns cartells per a repartir als comerços del barri on amb un lema molt senzill i didàctic es ressumeix la seva reivindicació: «A Nuredduna: Eix cívic SÍ; Proposta de Cort NO».

En aquest primer dia de repartiment dels cartells s'han concentrat en el Mercat Municipal on l'acceptació ha estat màxima.

«El sentir general és d'indignació pel fet que els primers tres millions d'euros que es volen invertir a Pere Garau en els darrers 10 anys, justament es vulguin gastar en un sol carrer, el més acostat al centre i amb un projecte que res té a veure amb el conjunt del barri. La indignació es veu augmentada pel fet que l’any 2018 s’havia promés consens i diàleg i a més, que el futur eix no es faria totalmente peatonal», expliquen els impulsors de la campanya.

Des de la campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' continuen confiant que en algun moment Cort s'adonarà que les persones de Pere Garau «es mereixen ser escoltades dins un procés de participació real i no ignorades, com fins ara estan fent en aquest tema».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme, fa mes de 3 anys

Esperem que Nuredduna no es converteixi en una nova Blanquerna, on es fa tan complicat passejar a causa de la gran quantitat de terrasses de bars que hi ha.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente