algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

La Policia espanyola sanciona integrants dels Supporters Mallorca que celebraven una festa a la seva seu

179419

La Policia espanyola ha sancionat nou integrants de la penya Supporters Mallorca per muntar una festa a l'interior de la seva seu divendres passat. Ho ha explicat aquest dilluns el diari 'Ultima Hora', que destaca que varen ser sorpresos fumant, bevent, amb la música alta i amb substàncies estupefaents.

Varen ser diversos veïns del Camí Jesús de Palma els qui varen avisar la policia. Després de comprovar els fets, agents de la Policia espanyola, acompanyats per inspectors de la Conselleria de Turisme i d'una dotació d'agents de Patrulla Verda es varen presentar a la seu dels Supporters i nou persones varen ser proposades per a sanció per diversos motius.

La Conselleria va aixecar una acta per Covid-19, la Patrulla Verda va interposar onze actes; nou per Covid-19, una per llicència del local i una més per consum de tabac a l'interior de l'establiment; i la Policia espanyola va fer tres propostes de sanció per substàncies estupefaents i una més per desobedicencia als agents de l'autoritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.