cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

L'Ajuntament de Palma condemna els atacs racistes al jugador Diego Nunes

L’Ajuntament de Palma ha manifestat el seu «total rebuig a actituds i comportaments violents i racistes» i, a la vegada, mostra el seu suport al jugador Diego Nunes i al Palma Futsal. Així ho aprovat el Ple municipal, mitjançant la moció d’urgència que presenta l’equip de govern i que rep el suport unànim de tots els grups municipals.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Francisco Ducros, s’ha posat en contacte amb el Palma Futsal per a traslladar al jugador i als responsables del club «el màxim suport institucional municipal».

Ducros ha recordat que «aquests dies hem conegut la notícia que el jugador de futbol sala del Palma Futsal Diego Nunes va rebre insults racistes per part d’un sector de la grada durant un partit al pavelló Siglo XXI de Saragossa». Ducros ha manifestat que des de l’Ajuntament consideren que aquest tipus d’actituds «no tenen cabuda en la nostra societat». Així, és necessari «fomentar els valors com la igualtat i el respecte i conscienciar tothom que aquestes pràctiques han d’acabar, també al món de l’esport», ha destacat el regidor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.