nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

500 nostàlgics franquistes clamen contra la Democràcia a Palma

Mig miler d'individus han clamat aquest diumenge a Palma per la unitat d'Espanya convocats, d'una banda, a una concentració impulsada per 'Espanya Existe', a la qual s'ha adherit Vox, i, per un altra, en una manifestació organitzada per entitats franquistes.

La manifestació s'ha convocat per a expressar el rebuig a un govern espanyol que consideren «il·legítim i immoral». S'han escoltat visques a Espanya i als cossos i Forces de seguretat de l'Estat, càntics de «Espanya unida mai serà vençuda». A més, s'han sentit crits com «Armengol dimissió» i «Sánchez dimissió».

A la plaça de Cort, aquells que han participat en la marxa s'han trobat amb els qui han decidit estar en la concentració que ha convocat la plataforma 'Espanya Existe' i a la qual s'ha adherit Vox Balears.

El portaveu de la formació a l'Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, el diputat de Vox per Balears en el Congrés, Antonio Salvá, i el president de Vox Balears-Actua, Jorge Campos, han participat en l'acte.

Campos ha estat l'encarregat de llegir un manifest en el qual ha defensat «la unitat d'Espanya, de la Constitució, de la Sobirania Nacional» i ha exigit «portar Puigdemont i detenir Quim Torra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per minobis, fa mes de 4 anys

Fatxes franquistes, emigreu a Corea del nord. Ací no us volem, sou es càncer de sa societat.

Valoració:17menosmas
Per 5000, fa mes de 4 anys

Si hagués estat una manifestació catalanista-separatista amb so mateix nombre d'individus, diríeu que han estat 50.000

Valoració:-36menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente