algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Cort publica la resolució provisional dels ajuts al lloguer

L'Ajuntament de Palma ha publicat aquest divendres la resolució provisional de la convocatòria de la subvenció d'ajuts al lloguer en el seu web, per la qual cosa des de dia 18 d'octubre i fins a dia 31 d'octubre els sol·licitants que han quedat exclosos poden presentar al·legacions i/o documentació per a esmenar deficiències.

Segons ha informat el consistori, la convocatòria s'ha resolt amb 313 expedients admesos, classificats en dues tipologies de subvenció, tal com es preveia en les bases, i compta amb una inversió de 300.000 euros.

El llistat provisional reflecteix la «gran demanda» de sol·licitants que suposarà esgotar el 100 per cent de la inversió prevista, segons Cort. El període subvencionable aconsegueix des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2019.

Dues línies de subvenció

La línia de subvenció Tipus A, destinada a joves entre 18 i 35 anys i majors de 65 anys, suposa el pagament del lloguer fins al 50 per cent del preu mensual, amb un límit 4.200 i 350 euros mensuals, i representa el 42 per cent dels expedients admesos.

El Tipus B, oberta a tota la ciutadania, es destina al pagament de finalitats el 40 per cent del preu mensual, amb un límit de 3.360 i 280 euros mensuals, i representa un 54 per cent dels expedients admesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.