algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

Cort anima els estudiants de la UIB a presentar-se a la convocatòria de places de la Policia Local

L'Ajuntament de Palma ha celebrat aquest dilluns una sessió informativa a la UIB per a animar els estudiants a presentar-se a la nova convocatòria de 101 places de la Policia Local, en la qual han participat 25 alumnes.

Segons ha detallat Cort en un comunicat, en l'acte han participat la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Joana Adrover, la coordinadora de l'àrea, Joana Maria Adillón, la Major de la Policia Local, Antònia Barceló i l'agent en actiu més veterana del cos, Isidra Escribano.

Les ponents han explicat el model de la Policia Local, l'estructura del cos i les seves competències i han destacat els avantatges de la feina de Policia. Per la seva banda, Adrover ha indicat que en aquesta convocatòria de 101 places el consistori reserva el 40 per cent de les vacants a dones. Així mateix, també ha assenyalat que la majoria dels nous agents es volen destinar a policia de barri.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No va per la policia municipal, pero convé dir ho, fa mes de 4 anys

Que sápiguen llegir i escriure bé , que parlin altres llengües a més de la castellana i la nostra, que siguin educats, que utilitzin la força contra els delinquents i no conta tot cristo que no és ultraespanyolista i que si s'equivoquen i reben una ordre equivocada i injusta, que siguin persones madures i que diguin qui els ho ha manat, i que no se posin a plorar i a contar mentides.

Valoració:2menosmas
Per Pep Lluís, fa mes de 4 anys

És millor que es cobreixin les places amb gent d´ací. Si no arribaran més colono´s indesitjables.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente