cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Cort acollirà una exposició per visibilitzar la feina de 25 entitats que formen la Plataforma de Voluntariat

L'Ajuntament de Palma acollirà dimecres que ve una exposició de la Plataforma del Voluntariat (Plavib), que aglutina més de 25 entitats de voluntariat a Palma, per visibilitzar el seu treball.

Segons ha informat Cort, els representants de les entitats que han fet possible aquesta mostra, juntament amb el president de la Plavib, Xavier Torrens, el batle, Antoni Noguera, i el director general de Participació Ciutadana, Joaquín de Maria, han visitat l'exposició.

Aquesta mostra s'estrena després que el dijous el ple de l'Ajuntament aprovés per unanimitat la declaració institucional de suport al voluntariat. Per la seva banda, Noguera s'ha dirigit a les entitats presents i ha destacat que aquesta és «una declaració molt sentida per Palma».

«Aquestes entitats fan que Palma sigui una ciutat millor, per la qual cosa l'Ajuntament assumeix el compromís de visibilitzar el seu treball i fer un diagnòstic del moviment associatiu», ha afegit.

Finalment, Torrens ha valorat «el reconeixement d'aquesta tasca que s'està realitzant per transformar l'entorn social» i De María ha recordat que es tracta d'entitats que «arriben on l'Ajuntament no arriba i contribueixen al fet que la ciutadania s'animi i miri pel ben comú de la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.