algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Aquesta és la programació de la tercera edició de Jane's Walk Palma

Palma acollirà entre aquest divendres i diumenge la tercera edició de Jane's Walk Palma, una iniciativa que pretén recuperar les ciutats per als seus habitants i convidar a la reflexió entre aquests.

Segons ha informat l'organització, aquest moviment de passejos urbans arriba amb 14 rutes noves i se celebrarà el primer cap de setmana de maig en més de 200 ciutats del món. Aquests passejos són gratuïts, guiats per ciutadans voluntaris i inspirats en les idees de l'activista Jane Jacobs.

A través de l'acte de caminar i xerrar, el passeig pretén generar un espai per connectar, debatre i reflexionar sobre Palma. Voluntaris particulars, casals de barri, entitats i associacions de veïnats han col·laborat en la creació d'un nou mapa de rutes que es podran recórrer els pròxims dies.

En aquesta tercera edició els participants podran conèixer Palma en 13 rutes a peu i una, amb bicicleta; així com endinsar-se, de la mà dels seus veïnats, als barris de la Soledat, Santa Catalina, Santa Pagesa, Son Sardina, el Puig de Sant Pere o Pere Garau, com també passejar pel camí de l'oli, els 'carrers de la vergonya', Palma en temps de pirates i corsaris, conèixer els músics que sonen al carrer, reflexionar sobre si l'street art és art o no, construir la història del carrer de l'Argenteria o fer funambulisme i passejar per la ciutat.

Com a novetat, enguany les rutes surten dels barris més cèntrics de Palma i s'incorpora un passeig per Son Sardina, així com una visita a l'antiga presó de Palma. Durant els recorreguts, que tenen una durada mitjana de 90 minuts, cada guia ofereix la seva visió particular de la ciutat alhora que encoratja al públic a participar i debatre sobre l'espai públic. Per assistir no és necessari inscriure's; només cal anar al lloc de trobada a l'hora que s'indica al programa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.