nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Palau de Congressos acollirà el I Congrés Nacional d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat a Instal·lacions Esportives

Aquest dimarts ha tengut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma la presentació del I Congrés Nacional d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat a Instal·lacions Esportives que organitza ASINEM amb la col·laboració de  L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma. Les jornades tendran lloc a l'Auditori Illes Balears del Palau de Congressos els dies 1 i 2 de febrer de 2018.

A l’acte hi han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera,  la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d’Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears, Joan Groizard, i el president d’ASINEM, Carlos Moyà.

Noguera ha destacat que «el model de Ciutat té dos grans objectius, esser una ciutat molt més saludable i molt més eficient, on les instal·lacions esportives tenen un paper rellevant i les energies netes un paper protagonista». També ha recordat els projectes sostenibles que ha engegat l’IME a les instal·lacions esportives com la instal·lació de focus amb tecnologia led al camp de l’Antoniana, les plaques fotovoltaiques i els sistemes de biomassa i geotèrmia implementats al projecte de remodelació de Son Hugo. En aquest sentit Moll ha destacat que «incorporar aquests models ha estat una de les nostres prioritats a la gestió, un treball que es plasma als nostres projectes».

El principal objectiu del Congrés és donar a conèixer eines, experiències, coneixements i solucions amb les tecnologies actuals per a optimitzar els consums i costos d’energia a les instal·lacions esportives. En aquest sentit, el president d’ASINEM ha manifestat que el congrés «és la primera passa per demostrar a la nostra societat que jugar net és possible, hi ha tecnologia perquè totes les instal·lacions esportives puguin ser eficients, sostenibles i que funcionin amb energies renovables».

D’altre banda es tractarà la millora en la gestió de l'aigua i les seves implicacions, tant en costos energètics com en el seu consum. Es posarà de relleu la importància  de  sensibilitzar els usuaris d'instal·lacions esportives i a la societat en general sobre els beneficis d'una actitud ecològicament responsable. El Congrés s'adreça a responsables tècnics, prescriptors, personal de manteniment, responsables de comunicació i directius d'instal·lacions esportives, tant públiques com privades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.