nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

El nou tram del carril bici permet ampliar la xarxa ciclista de Palma fins als 82 quilòmetres

El carril bici de Palma arriba a un total de 82 quilòmetres després de la realització d'un nou recorregut senyalitzat dins del carrer Dragonera i Avinguda Argentina que ha suposat un cost de gairebé 80.000 euros -32.000 euros de Mobilitat i 47.000 euros per part d'Infraestructures i Accessibilitat-.

L'actuació, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, «ha permès la millora de les vies per fer-les més accessibles i la unió de diversos carrers per donar una continuïtat a la xarxa de carril bici».

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha destacat que amb aquest projecte «volen aconseguir una dinàmica de foment de la bicicleta a determinats carrers». Segons el regidor, «l'ordenança de ciclistes és versàtil i es poden cercar espais a la ciutat amb una situació adequada en cada cas».

D'altra banda, el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha recordat que les obres dutes terme a la zona del carrer Dragonera «han permès millorar l'enllumenat i les alineacions arbòries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 5 anys

La qüestió principal és que no s'ha donat continuïtat al mini carril bici del carrer Dragonera i, en lloc d'això, s'ha improvisat un nyerro que agrada a molt pocs veinats, és insegur i gens pràctic. Passau-vos per Son Espanyolet i veureu la freqüència d'ús de les "vies ciclables".

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

1. Establir velocitat máxima urbana de 25 km/hora.
2. Suprimir els aparcaments o estacionaments, establir per les bicicletas la doble direcció o doble sentit a tots els carrers.

Condemnar a escriure cent vegades a tots els regidors de ajuntaments lo siguent:
"Ja no som un infant, la bicicleta no ès una jugueta".

Valoració:-1menosmas
Per Robert, fa mes de 5 anys

Del carrer Dragonera a la Ronda 80.000 € ???
Ha sortit caríssim aquest carril-bici !

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente