cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Cort maltracta el català en la reedició dels fulletons contra la venda ambulant

L'Ajuntament de Palma ha enviat aquest dilluns un comunicat de premsa en què explica la reedició d'un fulletó per donar suport al petit comerç local i lluitar contra la venda de productes falsificats. Aquest fulletó, segons informen, l'ha reeditat la regidoria de Turisme, Comerç i Treball sobre el disseny que varen presentar l'any passat.

Enguany, el fulletó, editat en català, castellà, anglès i alemany, presenta, a cop d'ull, errors ortogràfics en el text en la nostra llengua. Cal destacar, que el disseny original, de l'any 2016, no presenta aquests errors.

Aquests errors fan pensar que el fulletó no ha estat elaborat per una persona amb els coneixements suficients de català per a l'administració pública.

Segons la regidora de Turisme, Comerç i Treball, el fulletó es dirigeix tant a turistes com a residents. El fulletó es lliurarà a les oficines de turisme, recepcions d’hotels, aeroport, port, botigues, etc. i també es repartirà entre els comerços adherits a les patronals del comerç.

Després que aquest diari publicàs aquesta notícia, l'Ajuntament de Palma ha tornat a enviar un comunicat de premsa amb el fulletó de l'any passat en lloc de corregir el d'aquest any. Finalment, a través del compte de Twitter de Palma Activa, han explicat que ha estat una errada i han enviat el d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Malin, fa mes de 6 anys

Pero estos son tontos o que? Los que mas compran de venta ambulante son los turistas que en la mayoria de casos no entienden nada ni de catalan ni de castellano. Tenian que hacer los folletos en aleman y ingles porque los que somos residente no compramos y solo estan malgastando dinero.

Valoració:1menosmas
Per Francesca, fa mes de 6 anys

Què és aquest desastre?

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

Encara no han acomiadat el corrector del "sírculo baleâ"?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente