cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Més de 150 menús especials arribaran als casals de serveis socials

En total aquest restaurant servirà durant el dia de Nadal més de 150 menús elaborats amb ingredients i receptes mallorquines.

El restaurant Son Amar servirà el dia de Nadal un menú especial als beneficiaris dels casals de serveis socials de l’Ajuntament de Palma ubicats a Ciutat Antiga, Jonquet i Can Ribas i dels dos serveis municipals d’acollida (Adults i Família). Aquest divendres a les 12:30 hores l’equip del restaurant Son Amar ha començat a distribuir als cinc menjadors socials els menús que es serviran el dia de Nadal.

En total aquest restaurant servirà durant el dia de Nadal més de 150 menús elaborats amb ingredients i receptes mallorquines. El menú que han elaborat per a l’ocasió és el següent: sopa de nadal amb galets farcits elaborada amb brou de gallina i farcit de la pasta a base de vedella, porc i pollastre, escaldums de pollastre amb patata i, de postres, ensaïmada mallorquina i fruita variada.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha visitat aquest dijous matí el Servei d’Acollida Municipal d’Aldults amb motiu de l’inici de al distribució d’aquests menús.

De cara al vespre de cap d’any Somnis Reciclats servirà també un menú especial als serveis municipals d’acollida d’aldults i de famílies.

A més, tant el dia 26 de desembre com el dia 31 i 1 de gener l’empresa que realitza el serveis als menjadors municipals realitzarà millores i es complementaran les postres amb torrons i raïm.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 7 anys

Una bona iniciativa, que ens demostra que hi ha empressaris bones persones.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente