lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Son Sardina s'afegeix a la Diada de Mallorca amb un acte aquest dijous

54244

'La conquesta de Mallorca de 1229 i les seves conseqüències' és el títol de la conferència que pronunciarà aquest dijous, 22 de desembre, l'historiador Antoni Marimon a Son Sardina.

La xerrada, que es farà al casal cultural a partir de les 20:45, s'emmarca dins el seguit d'actes que es fan per celebrar la Diada de Mallorca.

L'acte està organitzat per l'associació de Veïnats de Son Sardina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Martí, fa mes de 7 anys

idò, per no voler cap relació amb Catalunya, escrius en un català ben correcte. És un fet que compartim l'idioma i l'origen històric amb Catalunya i el País Valencià. Volguem o no això vol dir qualque cosa. Els espanyols han inventat la Hispanidad, els francesos la Francofonia i els britànics la Commwealth. Aquesta comunitat cultural no implica cap mena de dependència política, si el poble no ho vol, i molt manco cap mena de feixisme. Per cert, que tots els feixismes disposen d'un estat al seu servei i és això el que els fa terriblement perillosos. A un mallorquí conscient només pot esser espanyolista en el cas que existís una Espanya plurinacional, pluricultural i confederal. Això va existir abans del 1715 però després no ha tornat existir mai i ara mateix no sembla que ni a curt i a mitja termini sigui possible res més que una Espanya unitària, castellanoandalusa, conservadora amb algunes tendències feixistitzants o pseudosocialista a imatge del PSOE andalús. Això és el que hi ha.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente