algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

'Al Molinar, Port petit' presenta els seus calendaris

Mantenen la reivindicació fins que els compromisos es materialitzin

19762

Les entitats que integren la campanya ciutadana "Al Molinar, Port Petit" presenten els seus calendaris editats per l’any 2017 amb motiu de la seva reivindicació per a la conservació de l'estètica i les dimensions del port del Molinar i del seu edifici.

El calendari de la campanya per 2017 s'ha basat en fotos antigues de la barriada i en algunes d'elles apareix el port centenari del Molinar.

S'ha triat aquesta temàtica perquè la campanya "Al Molinar, Port Petit"reivindica en tot moment la conservació del patrimoni i la història del barri mariner. Sens dubte la millor manera de visualitzar aquesta història és mitjançant les diferents instantànies que han estat cedides de forma altruista per veïnes i veïns d'aquesta barriada amb l’objectiu compartit de contribuir a salvar el port del Molinar i conservar aquesta postal de Palma.

La campanya segueix viva fins que Autoritat Portuària no materialitzi el seu compromís

La campanya "Al Molinar, Port Petit" seguirà endavant amb les seves reivindicacions fins a aconseguir el seu objectiu de rehabilitar el port i el seu edifici. Les entitats que integren aquesta campanya no donen per tant finalitzada la seva tasca reivindicativa malgrat el compromís de les actuals administracions i de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears d’impedir qualsevol ampliació i afavorir la rehabilitació del port centenari respectant la seva estètica i dimensions actuals. “Al Molinar, Port Petit” considera imprescindible que els compromisos polítics es materialitzin i en conseqüència que es desenvolupi la rehabilitació del port centenari dins de l’actual legislatura.

 Rehabilitació SÍ, ampliació NO!

 Les entitats que integren la campanya són: "Al Molinar, Port Petit": Salvem es Molinar, ARCA, GOB, AVV Vogar i Ciar, Amics de la Terra i Greenpeace.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.