algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

El bloc VIII de Corea serà expropiat i enderrocat a principis d'any

El projecte s'executarà a principis de l'any que ve amb la intenció d'obrir un nou espai verd a la barriada.

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres el projecte d'expropiació, per al seu posterior enderrocament, del bloc VIII dels edificis coneguts com a Corea, en el barri de Camp Redó. Així ho ha anunciat la portaveu de l'equip de govern i tinenta de batle d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol qui ha explicat que el cost de l'expropiació serà de 508.900 euros i 147.400 euros la demolició.

El projecte s'executarà a principis de l'any que ve amb la intenció d'obrir un nou espai verd a la barriada. Tal com ha explicat Truyol ara començaran les reunions amb la quinzena de veïnats que continuen en el bloc als que es facilitarà un habitatge municipal a la mateixa zona de Camp Redó.

Truyol també ha anunciat, l'encomana de dos nous lots per a la millora de l'enllumenat a Palma. En concret, s'han aprovat els referents a les barriades d'Es Fortí i de Los Almendros. La inversió serà de 325.700 i 462.300 euros, respectivament. Aquest projecte està subvencionat al 50% amb càrrec als fons europeus de desenvolupament.

D'altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat executar la sentència que dictamina que l'Ajuntament ha de pagar una indemnització de 130.000 euros a la família d'un bomber mort en acte de servei i prorrogar de manera extraordinària el contracte de reserva de places d'acolliment temporal per a famílies en situació de vulnerabilitat amb la Fundació Sant Joan de Déu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Farem una zona verda i és la millor manera de tallar pel boví sà. El que s'ha fet fíns ara a moltes bartiades, ed un truc molt vell i repetit per tot arreu.l pels consistoris corruptes: Es deixa degradar una zona, que calgui a bocíns i que la gent fugi d'allà, per llavors re-habilitar-la, fer noves vivendes i fer-la una barriada del uxe o de mig luxe.
El Terreny, és una d'aquestes zones.

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Havien de haver esbucar aquest conjunt fa anys, tal vegada 10 anys. Lo mateix se hauria de haver fet amb son Gotleu, esbucar-lo ja.

Això no te remei, ja que els regidors solen esser la gent més incompetent i mai se ha vist un encert de aquesta gent.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente