cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Podem proposa evitar el Constitucional amb un eufemisme per impedir la derogació del Benestar animal

La portaveu de Podem, Laura Camargo.

La portaveu de Podem a les Balears, Laura Camargo, ha expressat avui l'«estratègia» que proposa Podem per evitar que el Tribunal Constitucional pugui tombar la Llei de Benestar animal que es preveu aprovar pròximament al Parlament.


Aquesta transacció, que es debatrà aquest mateix dimecres per la ponència de la Llei que tendrà lloc a la Comissió de Medi Ambient, consisteix a substituir «corregudes de bous» per un eufemisme. Tal com: «espectacles amb bous que puguin incórrer en tortura, maltractament o mort de l'animal», ha exemplificat la portaveu del partit morat.


Camargo ha explicat que l'objectiu de la proposta és desviar el que podria ser «focus d'objecció», per part del Constitucional i que, per tant, «és una solució que evitaria el xoc amb el qual es planteja sobre la llei catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Una oportunitat mes de desobeir, en aquest cas amb tot el mon civilitzat darrera, es tribunal aquest corrupte des PP.
Quan Madrid obliga a una comunitat a permetre sa tortura i assassinat d'animals com expectacle, esta tot dit. Ara veurem com respon s'opinio internacional a aixo.
Si es que mos ho posen molt facil !!

Valoració:12menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Vos imaginau un pobre coni dins sa gar.riga, amb tres o sis cans derrera encalçant-lo , s'estres que deu patir ademes de sa por que té i l'esperan quatre o cinc escopetes amagades, aixó sen diu un arruix, i no he vist mai ningÚ des animalistes que protestin contra sa caça
També fan patir un animal per divertirse
I en sos toros es posible que sa proporció sia de 1/1000000 de toreros /bous morts , cornades moltes mes, caçadors/conis o/infinit

Valoració:-9menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Un estat que declara els toros "Bien Cultural", però que treu dels plans d estudi la Plàstica, la Música, la Història de l'Art i la Filosofia.
Un estat que vol embrutir la seva infància i la seva joventut.

Valoració:12menosmas
Per Xec, fa mes de 7 anys

Ara bé, Podemos intentant fer veure que ha inventat la roda. No és cosa seva això, sinó que ho contemplen els altres grups en contra dels espectacles sàdics contra animals des del mateix moment que es va parlar d'un possible pronunciament advers del TC.

I als que parlen de frau de llei, els recoman que descobreixin com funciona el regne d'espanya, el PAÍS DE LA PICARESCA. El mateix país que va decidir que el sadisme s'havia de protegir si es feia contra braus perquè era un símbol nacional, carregant-se de cop qualsevol norma que pretengués acabar amb espectacles amb maltractament, tortura, sadisme, mort... d'animals. Picaresca contra picaresca, aquest és el maleït pou en ens obliguen a jugar.

Valoració:6menosmas
Per Xec, fa mes de 7 anys

@Porqueret... A veure, sobre aquest tema hi ha molt de desconeixement. El que es fa ara és llevar l'excepció de la tauromàquia a una llei contra el maltractament animal que ja hi ha de fa anys, i que ja contempla tots els altres animals.

Valoració:2menosmas
Per Porqueret de Son Fava, fa mes de 7 anys

«espectacles amb bous que puguin incórrer en tortura, maltractament o mort de l'animal», ha exemplificat la portaveu del partit morat.

Es a dir, que si son amb altres animals, no passa res. Estaràn permesos.

Com diria es meu padri, aquesta arribarà a descubrir que la Terra es redona.

Valoració:-2menosmas
Per idó, fa mes de 7 anys

Ahora todo el mundo ama a los animales. Muy bien. Pero todo el mundo come carne y si es de puerco, mejor. No hay fiesta sin la correspondiente torrada.

Los hay que solo se alimentan de hamburguesas y perros calientes. Y botiffarons. Y xot. Y vadella. Y cervells de me. Y ronyos de vaca. Y butzes de cabra. Y brou. Venga brou de colom. Y de gall. Y de paso una buena botella de cola.

Valoració:-1menosmas
Per puput, fa mes de 7 anys

Suport a la proposta de Laura Camargo si ha de ser efectiva.Les persones que estimam els animals no ens mereixem que se'ns decebi una vegada més.El Parlament té serveis jurídics que en deuen saber alguna cosa.

Valoració:6menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

El que s'ha de fer és ensenyar els animals a fuar-se davant els polítics del Gobierno d'Espanya.
Dius Espanyol, i el cans posar-se a gronyir, els moixos a treure les urpes, els ases i cavalls preparats per tirr cosses i els voltors, els voltors... son carronyaires, ara que hi caic

Valoració:8menosmas
Per arruix, fa mes de 7 anys

Si esto no es prevaricación en grado superlativo, que venga Dios y lo vea.

Yo debería ser juez. Hasta las gafas se le caerían.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente