algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

El raper Josep Valtònyc, novament acusat per injúries a la corona espanyola

El cantant de rap mallorquí, Josep Valtònyc.

El cantant de rap mallorquí, Josep Miquel Arenas, més conegut com a Valtònyc, ha estat novament acusat per apologia al terrorisme i injúries a la corona espanyola.

El raper haurà de prestar declaració davant el jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional espanyola el pròxim 27 d'octubre per acusacions de presumpta apologia al terrorisme i injúries a la corona espanyola en les seves lletres. Així ho ha informat el cantant aquest divendres a través del seu compte de Twitter.

Valtònyc ja fou detingut l'agost del 2012 per la Policia espanyola, també acusat d'ultratge a la bandera i injúries a la corona. El raper de sa Pobla fou acusat per incloure en les seves cançons missatges contra Jorge Campos i el Círculo Balear, així com alguns dirigents del PP i la corona espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pancho Villa, fa mes de 7 anys

Etiopía (país en perpetua desgracia) es la única nación que reconoce en su constitución el Derecho de autodeterminación. Por tanto, sería el único modelo al que acogerse los separatistas catalanes.

Aparece en el Artículo 39.3.1. de El derecho a la libre determinación, incluida la secesión, de toda nación,se producirán los efectos nacionalidad y pueblo:

“Cuando una demanda de secesión ha sido aprobado por una mayoría de dos tercios de los miembros del Consejo Legislativo de la Nación, nacionalidad o personas interesadas”

Con estas condiciones en Cataluña sería imposible una independencia ni con referendum ni con Parlament.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

I més que se'n mereixen! Fort, Valtònyc!!

Valoració:-2menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Esa fue la trampa.Incluir el concepto de "nacionalidades" y "regiones" , lo cual explicó muy bien uno de los padres de la Constitución,el Sr.Jordi Solé Turá en su libro "Nacionalidades y nacionalismos en España", lectura que recomiendo encarecidamente al del nick "el suizo". La base está en la integridad del artículo 2 de la CE:

La Constitución se fundamenta en la INDISOLUBLE UNIDAD DE LA NACIÓN ESPAÑOLA, PATRIA COMÚN E INDIVISIBLE de todos los españoles, y reconoce y garantiza el derecho a la AUTONOMÍA de las nacionalidades y regiones que la integran y la solidaridad entre todas ellas.

Artículo 3

Valoració:6menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

A Espanya no hi han varies nacionalitats ?? Llegint sa constitucio espanyola, article 2, m'ha quedat ben clar que a Espanya hi ha diferentes nacionalitats, no es tan dificil de trobar...
Ido una d'elles es sa catalana.
No ho dic jo, ho diu sa vostra constitucio.

Valoració:-4menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

De momento,y parece que va para largo, nadie tiene nacionalidad catalana, ni siquiera ese que tiene el nick de "el suizo".El tal Valtonosequé ya recibirá su merecido, legalmente,por supuesto.Tiempo al tiempo.

Valoració:18menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Este es un donnadie como Joaquin portet y no sabe lo que hacer para que la gente se fije en el.. es lo que tiene la mediocridad...

Valoració:1menosmas
Per Quina creu!, fa mes de 7 anys

És que a Mallorca li ha sortit un gra al cul, que enlloc de fer feina i viure la seva vida , com tothom normal, dedica el seu temps a espiar, fiscalitzar i denunciar, tot el que li pareix gactible de set enunciat, si procedeix dels que considera els seus ememics, tot i per destrossar-los la vida, com a castic per no seguir-lo a ell.
Però el Karma existeix i ens torna a tots el mal que feim.
Ningú pot fugir de la Justícia Divina

Valoració:6menosmas
Per Emigrante, fa mes de 7 anys

Quien posee "nacionalitat catalana"?

Valoració:0menosmas
Per mallorquin, fa mes de 7 anys

Este pajarraco no merece comentario alguno.

Valoració:9menosmas
Per mallorquin, fa mes de 7 anys

Este pajarraco no merece comentario alguno.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente