cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

La Felib, el Govern i els grups parlamentaris consensuen una solució per regularitzar el sistema de clavegueram

El conseller de Territori del Govern, Marc Pons, els portaveus dels grups parlamentaris i la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (Felib) consensuen una solució a la problemàtica de les urbanitzacions que no compten amb el clavegueram corresponent.

Segons ha informat Felib en un comunicat, l'aprovació de la nova moratòria està condicionada a l'adopció de diversos compromisos per part dels ajuntaments, que hauran de complir una sèrie de terminis per regularitzar la situació del clavegueram.

En primer lloc, els consistoris hauran de redactar els corresponents projectes i, posteriorment, procediran a l'adjudicació i execució de les obres.

Amb la reunió mantinguda aquest dilluns, el Govern, els partits i les entitats locals intenten solucionar la problemàtica sorgida a partir de la finalització del termini de l'antiga moratòria que permetia de forma excepcional concedir llicències a solars que no disposaven del corresponent sistema de sanejament.

Els representants municipals, que han mostrat la seva satisfacció pel principi d'acord adoptat, han sol·licitat al Govern una major corresponsabilitat a l'hora de posar en funcionament els sistemes de tractament d'aigües residuals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.