muy nuboso
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 11.39°
17°

Dissolució del Consell Ciutadà de Som Palma per acabar formant part de Podem

Podem Palma ha establert el full de ruta per afrontar l'encaix amb Som Palma, el partit instrumental creat per presentar-se a les passades eleccions municipals.

Com a primer pas, la setmana passada es va acordar per consens la dissolució del Consell Ciutadà Municipal de Podem Palma (CCMP) amb l'objectiu d'evitar duplicitats en l'estructura paral·lela de càrrecs de totes dues formacions en l'àmbit municipal.
El següent pas ha estat la creació d'un equip tècnic més reduït que desenvoluparà les tasques del Consell Ciutadà. A més, el grup tècnic crearà ponts amb la Coordinadora de Som Palma per treballar de manera coordinada i dirigir l'acció política dels seus cinc regidors a l'Ajuntament de Palma.

Durant aquest període de transició, previsiblement de tres a sis mesos, la Coordinadora de Som Palma ha de convocar l'Assemblea Ciutadana i sotmetre a votació la dissolució de la candidatura ciutadana i la seva integració amb Podem. Paral·lelament, se celebraran primàries per a la creació d'un nou CCMP, que serà finalment l'únic òrgan executiu a Palma en el cas que l'Assemblea de Som Palma aprovi el procés d'unificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.