cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Palma és la quarta ciutat més cara de l'Estat espanyol

Seu de Mallorca

El cost de viure a la capital mallorquina és un 14,53% més alt que la mitjana estatal, segons un informe del web Kelisto.es. En concret, l'informe assenyala que el preu de la llet és el més alt de les 50 capitals de província analitzades, amb un preu d'1,14 euros, en contraposició de Cadis, en què aquest aliment costa al voltant de 0,60 euros.

L'informe examina productes i serves de les categories d'habitatge; impostos; transport públic i privat i compra i oci. Així, només Barcelona, Sant Sebastià i Madrid se situen per sobre de Palma com les tres ciutats més cares de l'Estat espanyol. En aquest sentit, Barcelona presenta un cost un 30,17% més alt que la mitjana estatal; Sant Sebastià, un 27,85%, i Madrid un 22,72%.

A l'altre extrem, Càceres resulta la ciutat més barata per viure-hi, amb un 16,35% per sota de la mitjana, seguida per Lugo (-13,75%) i Palència (-13,16%).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 8 anys

Si fossim independents tendriem sa renta per capita mes alta. En haver vist partir es catalans des Principat, mos fogira sa por a noltros :-)

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 8 anys

Es titular es refereix a ciutats de s'estat espanyol, però llegint sa notícia veig que només se citen capitals de província. Segur que només s'han tengut en compte ses capitals? Perquè potser Vila d'Eivissa, que no és capital provincial, siga més cara encara que Palma

Valoració:4menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL d'en MESSI !!!!!!!!

Valoració:7menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

No tenéis ni puta idea de historia, pero es normal solo os han contado cuentos, o sois vosotros los cuentistas?. XD

Valoració:0menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

No hi ha res que em faci més feliç que excitar-vos ses neurones(??) ...però encara no ha arribat es punt en que interpreteu un sarcasme.

Valoració:5menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Los Reyes Católicos son los fundadores de la Monarquía Hispánica en 1479. Hasta tal punto que Fernando II de Aragón fue también Fernando V de Castilla. Su hija Juana la Loca, casada con Felipe el Hermoso, de la Casa de Austria, fue la madre de Carlos I de España y V de Alemania y abuela de Felipe II.

Valoració:0menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Viriato más que lusitano era céltico y no se puede certificar si actualmente sería portugués o español, solo podemos decir que era de cultura celtíbera.

Valoració:0menosmas
Per IIII, fa mes de 8 anys

Al temps de l´Imperi Romà, a la Península Ibèrica l´anomenaven Hispània, recordem que el valent rebel Viriat era lusità o com ara diríem, portuguès. I en temps dels Reis Catòlics existien el regne de Castella i el d´Aragó anomenats també Les Espanyes. Amb l´arribada dels borbons, una Espanya se va menjar a l´altra.

Valoració:11menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Palma és molt guapa i si tenguéssim els doblers que guanyam, compensant les despeses del transport de les mercaderies, encara seria més guapa i viuríem millor.
Aquests que per amor a Espanya destruirien la seva terra, tampoc baix del punt de vista espanyolista té cap sentit, perquè son iguals que una persona que odia la seva dona o home, als seus fills, pares, germans i avis, però que en canvi diu que "adora a la seva família" (com per exemple els cosins germans i llunyans, oncles, cunyats, sogres i amants del sogre i germanes de les cunyades)
Totalment absurd.

Valoració:10menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Los grandes emperadores romanos eran hispanos o de procedencia hispánica, los emperadores que han dominado más tierra conquistada siempre fueron españoles. Les siguió Felipe II con los austrias, y el mayor Rey de la corona de Aragón era castellano, figuera fiel vasallo sigue leyendo cuentos, esos si que te los puedes inventar, hazte un cromo como pasaporte de Narnia...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente