algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Circulo Balear, guardonat amb el Sinofós a 'la Palma MÉS Indignada'

Foto dels guardonats amb els IV Premis Sinofós, que entrega anualment MÉS per Palma. | MÉS per Palma

La Plataforma Salvem les Fontanelles, els Padrins i les Padrines Flauta, Orgull Llonguet, l'Assemblea de Docents i el Circulo Balear, són les entitats guardonades enguany amb els premis Sinofós, que entrega cada any la formació MÉS per Palma.

Més d'un centenar de persones han assistit aquest dijous a l'entrega d'aquests IV Premis Sinofós a la plaça Miquel Maura de Palma.

Toni Verger i Nanda Ramon han estat els encarregats de conduir l'acte, mentre que els cinc regidors de MÉS del Consistori, Antoni Noguera, Neus Truyol, Mercè Borràs, Miquel Perelló i Llorenç Carrió, s'encarregaven de descriure cada entitat guardonada i entregar el premi, enguany també, en format de teula. Els guardonats havien estat elegits prèviament en votació pels militants i simpatitzants de MÉS per Palma.

La Plataforma Salvem les Fontanelles havia estat elegida per al Palma MÉS Habitable, que va ser entregat pel regidor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió i recollit per Mariano Reaño i Dídac Martorell. El Palma MÉS Inclusiva va anar a les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca. Fou lliurat per la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i recollit per Joana Mora i Maribel Tris. A continuació, pujà a l’escenari l’entitat Orgull Llonguet per a rebre el premi a la Palma MÉS Creativa, lliurat pel regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i recollit per Joan Gilà i Xisca Mir. Tot seguit, fou el torn de l’Assemblea de Docents, per insistir en una Palma MÉS Democràtica. El va lliurar el regidor de Cultura Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, i va ser recollit per Iñaki Aicart i Xus Bibiloni. El darrer premi l’explicà la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, i va incloure un toc humorístic, amb una «carta» de Jorge Campos, president de la Fundación Círculo Balear, que va ser l’entitat guardonada amb el premi a la Palma MÉS Indignada. Per cloure, Antoni Noguera i Neus Truyol adreçaren unes paraules als assistents encoratjant-los «a participar en la tasca col·lectiva de transformar Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 8 anys

La veritat és que avui en dia no crec que rebre un premi de cap partit polític hagi de ser motiu de satisfacció, ni tampoc de preocupació rebre un guardó suposadament negatiu. Ni crec que l'assembela de docents hi guanyi res, ans el contrari, ni crec que els del Círculo hagin d'estar preocupats. Tot fa part de la política de propaganda i de l'intent de domesticar la societat civil, si la societat civil ho permet.

Valoració:3menosmas
Per Ho no ho hauria fet, fa mes de 8 anys

Els del "Sirculo" no son tan importants com a per donar-los un premi, malgrat sigui un premi negatiu.

Valoració:12menosmas
Per Sou curtets!, fa mes de 8 anys

Sou molt curtes, MES PALMA!
Per què donau protagonisme a aquesta mitja dotzena de forasters subvencionats?
Per què en feis propaganda?
Allà on no n'hi ha, que no n'hi cerquin... (i això no va per la miitja dotzena de forasters sinó per voltros). Curts!

Valoració:9menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El millor sinofós pel C.B. és el d´ ignorar-los. No veis estimats, que encara en Campos vos posarà una demanda per haver-vos ficat amb la seva associació, fent-vos perdre el temps i els doblers pels jutjats?

Valoració:11menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

Aqueixs del Círculo Balear mereixerien, "si no fos" que no existeix, el premi a la labor anticultural. Més, en aquest cas, ha fet el ridícul.

Valoració:9menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

Heu anat als dos extrems del frikisme: premi a l'Assemblea de Docents i premi al Sirculo Balear. En que s'ha convertit el meu PSM? No em donc de baixa perquè són molts d'anys, però...

Valoració:5menosmas
Per pepeta, fa mes de 8 anys

Aquesta fundació que va rebre el premi a la palma més indignada, jo crec que no és mereixen ni el prèmi dolent.

Només per evitar nomenar-los jo no els hi hagués donat.

Els bons mallorquins no els volem per res.
NI PER INDIGNAR-NOS.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente