cielo claro
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

«Say NO to Palma Springs», la nova campanya per «salvar» ses Fontanelles

La Plataforma per ses Fontanelles ha iniciat avui divendres una campanya adreçada als inversors i a les marques que es volen establir a Palma Springs. El lema de la campanya és «Say NO to Palma Springs» 'digues NO al Palma Springs'.

Expliquen que l'objectiu de la campanya és fer conèixer als accionistes d'Unibail-Rodamco i a les empreses que volen establir-se al futur centre comercial els arguments que «desaconsellen la seva aposta que els fa esdevenir còmplices de la destrucció de la darrera zona humida de Palma».

La idea d’aquesta nova iniciativa és fer-los arribar informació relativa a la campanya que, durant més de 10 anys, la plataforma ha protagonitzat per salvar la darrera zona humida de Palma, segons ha manifestat el col·lectiu. A més, la plataforma farà arribar als inversors informació relativa a la inseguretat de la tramitació administrativa del projecte i els demanarà que no s'instal·lin al centre comercial «per no esdevenir còmplices de la destrucció de la darrera zona humida de la ciutat».

Des de la plataforma han llançat un blog saynotopalmasprings.org en diferents idiomes i un vídeo amb l'etiqueta #saynotopalmasprings. Paral·lelament, la plataforma té previst sol·licitar una reunió amb el nou equip de govern de l'Ajuntament de Palma per conèixer de primera mà l'estat actual de tramitació del projecte i analitzar totes les possibilitats de paralitzar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per silvia luz lopez cañellas, fa mes de 8 anys

ja en tenim prou de centres comercials, que serveixen al consum compulsiu, enfonsen el petit começ i redueixen a un no res les relacions comercials i personals.

Valoració:1menosmas
Per Joaquim, fa mes de 8 anys

Ànim! Cal aturar aquesta Barbaritat.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente