muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Al Molinar Port Petit alerta que l’ampliació no resol els problemes dels rompents

9886
La Plataforma ha tornat a criticar l'ampliació del port del Molinar. | Al Molinar Port Petit

La Plataforma Al Molinar Port Petit ha alertat, després de revisar les al·legacions presentades al projecte d’ampliació del port, que existeix un informe en el qual es determina que els problemes dels rompents no se solucionarien amb l'ampliació.

L’informe, presentat per Capitania Marítima, adverteix que «la nova configuració del port proposada presenta una bocana fora de la qual es donen sondes entorn dels 3/3,5 metres, zona localitzada entre les línies dominants en el projecte de rompents freqüents i ocasionals, raó per la qual no se soluciona del tot un dels problemes que es pretén resoldre: trobar rompents en entrar al port o sortir-ne».   

La Plataforma considera que l’afirmació de Capitania Marítima desmunta el suposat principal benefici de l’ampliació, ja que si és necessari dissenyar i mantenir un canal d’entrada, aquest podria suposar un cost similar o superior al que suposaria dragar el port, raó que s’al·lega com a fonamental per part dels promotors del projecte.  

Millora i rehabilitació

L’entitat considera, en aquest sentit, que aquest problema no es resol perquè els promotors intenten maquillar i ocultar les veritables raons de l’ampliació del port. Les entitats exigeixen la retirada immediata del projecte i sol·liciten a les parts implicades un procés de participació per trobar la millor solució al manteniment i ús de les instal·lacions atenent a la millora, rehabilitació i conservació del port actual.  

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

La solució ès fer desaparèixer el port, fer una alineació amb la costa i obtenir una explanada. El paseig queda alineat amb la costa.

Valoració:0menosmas
Per Mariner, fa mes de 8 anys

Als promotors els importa un rava, el petit mariner pescador. El que volen és fer una macro instal·lació per fondejar super iots i vaixells de gran calada. Que voleu veure? llaüts i barques petites o enormes? Els que hi estau a favor, encara no vos n'heu adonat?

Valoració:1menosmas
Per dixit, fa mes de 8 anys

Yo soy partidario de ampliar y adecentar aquellas instalaciones (ahora en un estado lamentable), pero de ninguna manera lo que aparece en el foto-montaje.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente