algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Just un de cada quatre palmesans vol l'ampliació del port del Molinar

7982
El treball mostra com l'oposició a l'ampliació és sensiblement més alta al barri pesquer. | R.L.

La Fundació Gadeso ha elaborat l'enquesta ciutadana El futur del port del Molinar, un treball a partir de 400 entrevistes personals a residents de distintes parts de Palma, que conclou que una gran majoria de la població es mostra partidària de mantenir les actuals dimensions del port.

Concretament, el 75,8 per cent d'enquestats desitgen mantenir el port actual, enfront d'un 24,2% que aposta per la seva ampliació.

L'estudi mostra com les percepcions varien si es desglossen per zona de residència. Així, a la zona del Molinar el suport al manteniment del port actual és superior a la mitjana (86%), mentre cau en les barriades de la perifèria (65 per cent) i al casc històric (68%).

En canvi, la distribució per edats no presenta diferències significatives, encara que entre els més joves i els més grans el suport al manteniment de les dimensions actuals és lleugerament superior a la mitjana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Màximus, fa mes de 9 anys

@balear
El que és un miracle, després del que hem passat aquests darrers 300 anys, és que encara hi hagi un 1% de mallorquins que s'identifiquen amb els PPCC.

Valoració:3menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

Just un de cada cent balears (1%), s´identifica amb els "paiasos catalans"

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente