cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Biciutat de Mallorca celebra la primera assemblea de socis

2385
Primera assemblea celebrada a Can Alcover, Palma. | Biciutat

Biciutat de Mallorca, ha celebrat aquest dimecres a Can Alcover, la seva primera assemblea ordinària de socis. L’objectiu d’aquesta assemblea ha estat donar continuïtat al projecte associatiu que neix de la necessitat de dotar d’una associació legalment constituïda per recollir les necessitats i preocupacions dels ciclistes urbans de Palma.

D’aquesta manera, i després d’un procés que es va iniciar el passat setembre de 2012 amb la constitució per part del seu equip impulsor i el març de 2013 amb la seva presentació pública, s’ha aconseguit augmentar el nombre de socis per tal de dotar-se de més participació. Actualment ja compta amb més de 130 socis legalment registrats i més de 700 seguidors a les xarxes socials.

Biciutat té el seu origen en la “Massa Crítica”, moviment internacional present a totes les ciutats del món que pretén, de forma més o manco espontània, sensibilitzar a la resta de ciutadans en favor de la bicicleta. A Palma, aquest moviment ja existia des del 2002 i l’associació Biciutat recull els seus posicionaments i activitats -una bicicletada de cada primer dissabte del mes- a banda d’altres activitats i campanyes reivindicatives, formatives i lúdiques.

Entre els acords presos s’ha escollit la junta directiva de Biciutat amb els següents càrrecs:

President: Antoni Cànaves.

Secretari: Sebastià Salom.

Tresorer: Stefan Nolte.

Portaveu: Joan Ferrer.

Vocalies: set persones més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.