algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Rodríguez diu que té les aspiracions cobertes a política

El president de la Junta Territorial del PP de Palma, José María Rodríguez, ha subratllat que té "cobertes" totes les seves "aspiracions" al terreny polític, i ha anunciat que, a partir d'aquest divendres, la seva formació iniciarà el debat per escollir el candidat a la batlia de Palma, després que aquest dijous es presenti el programa electoral a l'Hotel Melià Victòria, a partir de les 19.00 hores.

En una roda de premsa, ha destacat que a l'hora d'elegir el candidat "no defraudarem ni els 5.500 afiliats del PP de Palma, ni les més de 1.000 persones que han participat en l'elaboració del programa electoral, compost per 65 dosiers".

Pronunciament de Bauzá

Preguntat per la informació publicada per dBalears, que revela que alguns dirigents del PP sospiten que el president d'aquest partit, José Ramón Bauzá, hauria deixat clar a Rodríguez que no pot ser candidat de Palma, ha assenyalat que aquesta informació "no diu res nou, perquè duc més d'un any així".

D'altra banda, després de ser preguntat sobre si l'acte d'aquest dijous en què presentarà el programa electoral pretén ser una demostració de força de Rodríguez davant el PP balear, ha manifestat que "mai no serà un missatge" d'aquest tipus, sinó que el seu objectiu és "enviar un missatge a la societat perquè som aquí i som l'única alternativa a l'actual desgovern que presideix aquestes illes, ja sigui als Ajuntaments, Consells o a la Comunitat Autònoma".

"Volem traslladar a la societat que som un partit fort, unit, amb impuls i amb projecte per servir-la", ha recalcat, i ha dit que ell no ha de fer cap demostració de força, perquè "tothom sap qui és qui al PP i qui té més força".

En aquesta línia, ha recordat que només la Junta Territorial del PP de Palma, "té més afiliats que qualsevol altra formació política de les illes i això no vol dir que menyspreem a ningú, perquè les eleccions es guanyen amb els militants i amb la gent que ens vota".

Finalment, Rodríguez ha anunciat que el PP "s'estendrà per cada casa de Palma per aconseguir un resultat que ens garanteixi no només aconseguir la batlia de Palma amb la confiança dels seus ciutadans, sinó possibilitar en un gran percentatge que passi el mateix en el Consell de Mallorca i en el Consolat de Mar, però en cap cas una força contra una altra".

Un candidat 'excel·lent'

Per la seva part, l'encarregada d'elaborar el programa electoral del PP de Palma, Gari Duran, ha estat preguntada sobre si considera a Rodríguez un bon candidat, i aquesta ha recalcat que el veu com un candidat "excel·lent", ja que el document que es presentarà aquest dijous "ha estat possible, gràcies al moviment que va posar en marxa el president de la Junta Territorial de Palma després de renovar-se aquest òrgan".

Així, ha destacat que Rodríguez va suposar un "impuls" al partit, que en aquell temps, "no passava pels seus millors moments" i, pel que ha subratllat que la seva elecció, va aconseguir que "la gent que havia perdut la il·lusió i que havia deixat de tenir confiança en nosaltres, recuperàs la confiança i estigués disposada a dedicar les seves hores a aquest projecte, fer-ho seu i ara sortir al carrer a defensar-lo".

Finalment, preguntada sobre si considera que ella pot ser una bona candidata a la batlia, Duran ha asseverat que "qualsevol de les persones que pertanyem al PP de Palma estam capacitades per ocupar els llocs de responsabilitat que suposa el Govern d'aquesta ciutat, ja sigui al capdavant o als llocs intermedis."

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.