nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

La rehabilitació de Can Bissó començarà després de quatre mesos de retard

Les obres de rehabilitació del Casal Can Bissó, actual seu de l'Ajuntament de Binissalem, s'iniciaran les pròximes setmanes després d'haver acumulat un retard de quatre mesos. En un primer moment, era previst que la reforma integral de l'edifici començàs el gener, tal com el Ministeri d'Habitatge (qui es fa càrrec de la inversió) ho comunicà al Consistori el mes de setembre, però la lentitud en l'adjudicació de les obres n'ha demorat l'inici.

Despesa en lloguer
El retard ha ocasionat una despesa de 10.000 euros a la Sala, ja que durant aquests quatre mesos ha hagut de pagar el lloguer de l'edifici Can Marcel·lí, on es varen traslladar les oficines administratives del Consistori. De fet, durant el pont de desembre els gairebé 30 treballadors de l'Ajuntament i la brigada municipal varen realitzar el trasllat d'un edifici a l'altre. El batle de Binissalem, Jeroni Salom, va lamentar la demora i va confessar que la Sala espera "compensar la despesa feta en lloguer si les actuacions acaben abans del previst". En aquest sentit, cal destacar que les obres en un principi tindran un durada de 18 mesos, temps durant el qual es durà a terme una reforma integral de la construcció.

L'actuació té com a objectius millorar la distribució interior, l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda incloent-hi un ascensor i dotar-lo de climatització. El projecte de reforma, que disposa d'un pressupost de 1.942.328 euros, s'inscriu dins del Programa de recuperació patrimonial d'espais singulars del Govern central.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.