muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

La nova escola de Binissalem, llesta després de 12 anys d'espera

Dilluns 11 de gener, prop de 450 alumnes inauguraran les instal·lacions del col·legi i abandonaran les aules prefabricades situades a Nostra Senyora de Robines

Després de més de dotze anys d'espera, el nou col·legi de Binissalem ja és una realitat. Dilluns 11 de gener, els gairebé 450 alumnes matriculats al CEIP Binissalem podran iniciar les classes al nou centre. Així, els alumnes abandonaran les dependències de les deu aules prefabricades que els darrers anys han ocupat part del pati, l'entrada i els carrers limítrofs del centre escolar Nostra Senyora de Robines de Binissalem.

La nova escola pública, que inclou una superfície construïda de 3.166 metres quadrats, oferirà dues línies d'ensenyament en els vuit cursos que s'impartiran a l'escola. La Conselleria d'Educació va destinar gairebé tres milions d'euros per construir el nou col·legi, que disposa de 6 aules d'Infantil, dues de Primària, a més d'una d'informàtica, un taller polivalent, una biblioteca, entre d'altres.

Des del 21 de desembre passat, professors i membres de les Associació de Pares i Mares d'Alumnes (APIMA) han realitzat el trasllat dels materials necessaris perquè a partir de dilluns que ve les classes puguin començar amb total normalitat. Alguns pares i mares lamenten que la brigada municipal de l'Ajuntament "no hagi participat en les tasques a causa que els treballadors del Consistori estaven de vacances".

El batle del municipi, Jeroni Salom, assegura que "se sent molt satisfet amb el resultat", però confessa que "existeixen detalls que la Conselleria d'Educació i la Sala han de polir". En aquest sentit, Salom destaca que el Consistori manté tràmits amb Educació perquè la institució es faci "responsable del mobiliari sobrant de Nostra Senyora de Robines, ja que és propietat del Govern, i evitar així que el municipi es faci càrrec d'unes despeses que no li pertoquen". El primer edil de Binissalem assevera que l'Ajuntament "proposarà que el nou centre escolar porti el nom del binissalemer Andreu Pol, el darrer batle del municipi durant la república".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.