nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

No n'hi ha prou amb la venda de jugadors

El Reial Mallorca no es pot limitar a traspassar futbolistes per salvar la crisi econòmica: necessita imperiosament l'ingrés a la tresoreria de doblers efectius

El Reial Mallorca pateix una crisi econòmica galopant. Aquest és un fet inqüestionable que no amaga ni el mateix club. De fet, així ho reconegué ahir la institució en un comunicat oficial a la seva pàgina web, encara que atribueix els problemes de tresoreria a la "conjuntura econòmica actual".

El problema principal que té la Societat Anònima Esportiva balear és la manca de liquiditat, que li impedeix afrontar els pagaments de les primes a la plantilla per la victòria davant el Getafe i l'empat amb l'Atlètic de Madrid (un total de 120.000 euros) i altres abonaments a curt termini a proveïdors, al futbol base i a Hisenda.

D'aquesta manera, en un club com el Mallorca, la venda de futbolistes representa una de les fonts d'ingressos bàsiques, però en aquests moments al club vermell només li serviria realment si els traspassos es cobren en efectiu. Les fórmules del pagament fraccionat o mitjançant pagarés no aporten la solució econòmica a curt termini que el Mallorca reclama.

Encara que en el seu comunicat l'entitat insisteix que la plantilla és amb data d'avui "intransferible", s'ha especulat molt amb la possibilitat que el club traspassi en el mercat d'hivern alguns dels seus jugadors més en forma, com ara Aduriz, Nunes i Ivan Ramis, pels quals podria obtenir uns ingressos que li permetrien donar oxigen als seus comptes.

Si la família Martí Mingarro no troba en les pròximes setmanes altres fonts de finançament, les vendes semblen inevitables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.