cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Amadiba estrena un pis per a menors discapacitats amb problemes socials

El nou servei, inaugurat ahir, disposa del suport de s'Institut

El president de s'Institut, Antoni Serra, i la presidenta de l'Associació de Mares de Discapacitats de Balears (Amadiba), Elvira Jiménez, inauguraren ahir ahir un pis tutelat i adaptat per a menors de fins a 16 anys amb discapacitat i problemes socials o familiars. El pis acull des d'ahir a la nit quatre menors discapacitats -encara que té capacitat per a tres més- les famílies dels quals tenen dificultats importants i problemes per atendre'ls.

 

Fran, de 9 anys, és el menor dels nins que la passada nit dormiren per primera vegada al pis tutelat, encara que veurà cada dia la seva mare, Adoración, que està separada i treballa a Amadiba, i passarà amb ella els caps de setmana. Al costat d'ell compartiran pis Elisa, de 12 anys; Borja, de 14, i Sion, de 15 anys, els quals seran atesos de dia i de nit per dos professionals.

La presidenta d'Amadiba va reconèixer que aquest pis «era una demanda que teníem des de fa temps» i un nou servei que oferirà aquesta entitat, que ja disposa de deu places de residència, trenta de centre de dia i unes altres deu d'habitatge tutelat per a discapacitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.