cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

Joanot Colom queda emplaçat en un magatzem a l'espera de temps millors

La dissort de Joanot Colom encara no ha tocat la seva fi. La recuperació d'aquest personatge com a figura essencial a la història mallorquina, protagonista a la revolta de les germanies, es va veure ahir entelada per a l'absència de les autoritats de Palma a la presentació de la nova escultura que n'ha fet l'artista Jaume Mir, expressament perquè sigui col·locada a una nova plaça de Son Gotleu.

La presentació de l'obra va tenir lloc ahir a l'horabaixa, tal com estava previst. No obstant això, ni la regidora de Cultura Carme Feliu ni el tinent de batle José María Rodríguez no hi assistiren, tot i que la seva presència havia estat anunciada.

Un altre fet significatiu és que l'escultura no s'hagi col·locat, així com estava anunciat, al seu emplaçament definitiu, sinó a un magatzem en obres que es convertirà en el futur Centre de Cultura de la barriada. Allà romandrà a l'espera de poder ser instal·lada de manera oficial a la nova plaça de Son Gotleu, encara no enllestida. Tot i així, els representants de l'Associació de Veïns de Son Gotleu sí acudiren a rebre la nova escultura de Colom, així com el seu artífex, el reconegut escultor Jaume Mir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.